Wednesday, March 23, 2011

Kurang Kasih Sayang


Di kala semua orang memberi perhatian kepada baby Hannah, tak kira Opah, Pah Nah, Mak Long & Papa sume dok busy tangkap gambar Hannah....di mana Qaseh????



Qaseh hanya bersandar di katil sambil tengok orang ramai kerumun baby Hannah. Tak tau le apa yang sedang bermain di fikiran Qaseh.

Papa kata muka Qaseh ibarat budak kurang kasih sayang. Alaaaaa cian anak Mama.


Takpe lah Qaseh menagih Qaseh kat cik oyoi le.


Sepanjang 3 hari 3malam Mama & Papa kat Ar-Ridzuan tu maybe Qaseh rasa lain kot. Tak biasa Mama & Papa serentak takde dan tak bagi perhatian kat dia. Dulu Qaseh sorang sume orang bagi tumpuan pada dia je.

Qaseh, walau sekarang dah ada baby Hannah Mama tetap sayangkan Qaseh macam dulu juga. Mama sayangkan sume anak2 mama sama rata. Sama juga dengan Papa.


7 comments:

Rizziela said...

dia masih terkejut lagi tu..maklumlah ada orang baru dlm family dia..sian Qaseh

mamaaqil said...

Oloo2...ciannyer Qaseh...

yatie chomeyl said...

sayu je muka Qaseh kat dlm gmbr 2nd last tu

::Me.Myself.I:: said...

ala..sedey nye tgh muka kasih..

ezan said...

ala sedihnya tgk muka qaseh.. xpe2.. lama2 dia paham la tu. ajak dia sama2 jaga hannah. mesti dia suka.. try la...

MaDaM LiEzA said...

comel nye mua qaseh yg duk jeling dr tepi katil tu.. geram nengok.. kejap je besar.. rasa baru je dukung dia masa kat mc D tu...

Huda said...

siannye tgk muka dia :) agaknye husna esok camne la yer..