Thursday, March 24, 2011

2minggu : Dah Botak!!

*Photo courtesy SIL's FB*

Secara rasminya baby Hannah dah selamat dicukur sehingga botak hari ini. Baby Hannah dicukur oleh Makcik yang urut saya. Hannah bahaved je sepanjang process cukur tu. Baru nangis terus Mama sumbat nenen. Tak lama terus tidur jer. Good girl.

Yang kecohkan keadaan tak lain tak bukan, Qaseh. Teramat le busy body nye. Sume mende nak usik. Kat situ le dia nak lalu lalang. Ish..ish..

Kebetulan hari ni kalau ikutkan actual EDD baby Hannah. Sebabkan czer jadilah 2weeks early. Kalau boleh normal tak tau le bila bersalin nye. Kalau ikut history Qaseh even dh sampai EDD still tak bersalin gak. Tak kisah le janji dah selamat 14hari berpantang..30days to go!! Chaiyok..chaiyok!!

2 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dah licin daa...:-)

Huda said...

yeay! pasni rambut baru tumbuh kan..