Friday, March 18, 2011

9 Hari


Gambar ni Mama snap pagi tadi. Guna HP cap ayam Mama juga. Muka Hannah cam makin gelap skit. Tak tau le sebab dok bawah lampu biru sehari semalam hari tu.

Anyway nurse KD Bemban tadi datang umah utk check up. Terus timbang Hannah. Dah naik 3.2kg. Berkat susu Mama. Syukur kepada Allah untuk rezeki Hannah.

Alhamdulillah dah hari ke-9 ni Hannah senang dijaga. Takde la kena berjaga malam macam Qaseh dulu. Tak tau le faktor sbb dia ade jaundice dia banyak tidur. Minta2 bila dah hilang jaundice tu Hannah still baby yg senang dijaga.

Lagi satu kan ramai yg kata Hannah rupa macam BOY. Alaaa..cian princess Mama. Maybe sebab Hannah banyak rupe Papa dia so macam BOY le kot. huhuhuhu..

8 comments:

. i . n . a . z . said...

alaaaaa.... ape pun comel jugak

ezan said...

comelnya baby hannah.. geram!

Sha@Mama Tina said...

wa...terlambat jugak saya.walaupun selalu ikuti perkembangan 2nd baby ni..terlepas juga nak tengok gambarnya awal2..

saya selalu datang sini tapi malas sungguh la nak komen..suka baca & tengok qaseh..

Anonymous said...

a'ah...yg nie byk muka papa dia... kalau Qaseh, byk ikut muka mama dia...n'way, congrats apash.... :-)

Norziha said...

tahniah ye..comel baby girl ni....

Puan ApasH said...

i.n.a.z & ezan:

tu le sume baby cute!!

Puan ApasH said...

sha:

wahh..thanks sbb sudi ikut kisah2 blog saya. sgt2 hargai!!

Anonymous:

sape ye gerangan ni?? x kisah le rupe ikut sape janji sehat kan..

Puan ApasH said...

Norziha: thanks..