Wednesday, February 16, 2011

Ball Tent Qaseh


Inilah rupa Ball Tent yg sudah siap dipasang. Ball tent tu saya redeemed dari HSBC rewards. Actually dah lama dh dapat. Cuma hari ni je dapat nk update blog.


Packaging Ball Tent from MYKIZ




Asalnya Mama yang gigih nak try pasang juga sbb nk tangkap gambar camne rupa dia. Last2 Papa juga yang tolong siapkan. Almaklum lah Mama tak pernah ada experience gi camping pasang khemah sendiri. Lain le Papa kan. Kejap je dah siap Papa pasang. Huhuhuhu..


Actually tak expect sebesar tu. Dah le ruang tamu kami ni kecik je. Nasib baik takde sape datang bertandang ke rumah. hahaha..Sure bising MIL nanti. Biar dalam sehari dua terus buka balik. Then terus simpan. Ntah bila nak guna lagi.



Sorry gambar gelap sbb guna hp cap ayam saje. Tapi tent ni mmg colorful cantik le jugak. Lgpon mende free kan..so kire orait. Kalau gi picnic boleh le guna. Tapi bab nak gi picnic tu tak tau le bila kan.


Sebab excited dengan menda baru..makan pon nak dalam tent. Layan kan je la...


Haritu hajat di hati nak buat contest sbb saya redeemed tent ni dua. 1 utk Qaseh..1 utk hadiah contest. Tapi rasa masa macam dh suntuk la plak. Sbb dah nk kena ceaser nanti. Dalam pantang sure takde ngadap blog sangat. So postponed le kot lepas maternity leaves. Sorry ye kawan2..

3 comments:

Huda said...

buat lepas bersalin pun ok kak :) cantik la ball tent qaseh tu :) suka sngt :)

nikki said...

ala apash..nak jugak..tak yah buat contest laa..jual kat aku meh..hehehe

Puan ApasH said...

Huda:

Lama le lagi nak tunggu lepas bersalin. ehehehe..

Nikki:

Laa ingatkan may sorang je yg nk beli..ko nak beli gak..hahaha..susah le nk jual..bukan aku tau pon harga berapa. huhuhu..lgpon dh niat nk buat hadiah..ko nak nanti ko join le contest. Mana tau rezeki sofea..