Tuesday, May 25, 2010

Sneak Peak Qaseh in swimming suit


Last Sunday pergi Lost World of Tambun sempena SIL Family Day. Thanks kak wati sebab sudi bawak saya ngn Qaseh.


*Tiba2 otak blank plak*

So, layan gambar je dulu..=P


Baru sedar Qaseh xde sandal. Selama ni beli kasut je. Xpe2 pasni mama beli sandal untuk Qaseh plak yer..


Budak yg so clingy ngn Mama


Actually on that day Qaseh pakai 2 swimsuits. Another one color biru. Tapi cable HP mama xjumpe plak kat mana. So x dapat nak transfer. =(

Swimsuits tu murah saje. Beli di TESCO. X banyak choice sbb itule saiz paling kecik yang ada. Itu pon agak panjang untuk Qaseh yg kemetot ni. Terpaksa mama bubuh pin kat bahu. Tak teringat nak jahit dulu. hehehehe..Jadi le Qaseh. Pasni mama jahit ye. *mama ke opah??* hehehe

7 comments:

Me_Lina said...

alahai cutenyer swimming suit qaseh ney... eheheheh

Paksu Yang Cute said...

erk~ beli kat tesco? tu la.. kalo join bisnes saya, kan dah dpt rebate skit...

isabelle said...

x smpi2 lagi i kat tambun tu. dah lama tingin nak pi. ni dah membuyung ni, harus la lama kena postpone.

ApasH said...

Me_Lina:

Cute eh?? mmg xde choice. itu jela yang paling OK. Nak beli lain bila dia dh besar skit. Bila carik sure x jumpe saix yg sesuai utk Qaseh.

Paksu Yang Cute::

Paksu Cute?? uweekkkkk...
duit tarak maa..beli kt tesco pon jadi la. Bisnes ape tu?? rebate ape plak?? nak bisnes tapi x mau citer..apa raaa...

Huda said...

cute seh qaseh ngn swimming suit tu..husna nye simple aje..x jmpe lak yg ala2 skirt gitu klu x dh rembat :)

ApasH said...

isabelle:

Lost World ni kire orite le. Tapi xde le best cam sunway lagoon. Ceh ckp cam pernah pergi lak. Sunway lagoon lagi besar kan. So mesti lg best.

Xpe..nanti2 boleh pergi.


huda:

akak mmg carik yg ade skirt sbb cute. Kebetulan jumpe kt TESCO aritu. Same day dgn beli baju rimau tu.

aidie said...

best gak tambun ni..takde pun rules kena pakai swimming suit kan kan