Thursday, May 6, 2010

Khalid Jamlus Junior



Bagi sesiapa yang tak kenal Khalid Jamlus..dia seorang pemain bola sepak yg berasal dari Perak. Tapi skang main pasukan mana wallahualam..Lebih dari tu Pn. ApasH x amik tau..hahahaha..

Pernah le jumpe dia live sekitar Ipoh ni cam Jusco, Ipoh Parade & Pasar Ramadhan..so muka dia tu kire dh tgk betul2 le..

Kisah kali ni bukan pasal anak Khalid Jamlus ye..dia dh kawin ke tak mmg x amik port..lagi2 le pasal anak dia..(kalau dh ade anak le kan)..kang kalu tahu banyak2 kata saya ni peminat setia Khalid Jamlus plak..hehehe..

Bagi sesetengah orang Khalid jamlus ni ensem?? Apa kata korang?? Kata Pn. ApasH..en.hubby jugak yg ensem di mata aaiii...*dush*

Ni gambar Khalid Jamlus..



Ni plak Khalid Jamlus Junior...



Hahaha..tak tau le di mata korang ada persamaan ke tak..tapi itu yg terlintas kt fikiran saya masa tgk anak buah saya sorang..ensem boy E'an..Bulu mata lentik & panjang..kalah Qaseh. baru masuk 6 bulan..tapi dh sama tinggi ngn Qaseh..alahai..anak mama metot...



Gelaran saya utk E'an adalah " Mak Kecik"..sbb pangkat saya "acik" dalam family. So my angah dan2 bagi "Mak kecik"..kalo "Mak Cik" cam general sangat..sume org bleh jadi mak cik..hehehe..

Ada satu hari tu saya terfikir macam mana kalau suatu hari nanti E'an dh besar dia tanya my angah "Mama, kenape panggil Mak Kecik tapi badan Mak Kecik Besar??" hahahahaha..

So, kena kecikkan badan untuk sesuaikan dgn gelaran "Mak Kecik"....

Anyway Happy 6th Months Khalif Firhan...selamat makan..sedap ke mama E'an wat bubur nasi??


p/s: lepas google gambar khalid jamlus baru tau dia dh kawin..huhuhu

5 comments:

MaDaM LiEzA said...

ha ha lawak pulak baca entry ni.. psl mg kenal le khalid tu.. dr zaman dia sekolah.. kedai mkn mak aku tu tmpt dia lepak lepas training... kenduri kawin aku pun dia dtg... dia main T team skrg... lama dah tak jumpe sejak dia main kelantan musim lepas... muka dia not bad psl fizikal dia yg tinggi tu.. he he he sekali tgk dia mcm Dino Moreo pelakon hindustan tu...

Norly Saliana a.k.a Mamazahra said...

Salam...

Pn.Apash, juz for info lah. norly neh seopis dgn wife si KJ tuh...

tp, cam ada iras2 la plak KJ junior tu eyh..
tp, kalo nanti KJ ada anak..mungkin xcam tu kot rupa dia, sbb is3 dia neh putih cam cina.hehehe

tp, mmg ensem la E'an tuh..

ApasH said...

Liza:

wahh kenal rapat ko ngn KJ eh..hehehe..nway kedai mak ko kat mana eh??

norly:

oopss..yeke 1 ofis..baik ke ngn wife dia?? nasib baik xde ngutuk KJ..hahahaha..

E'an..hidung mancung tu..

nikki said...

mak ai..mate anak sedara ko boley gugur jantung aku...cantek

ApasH said...

nikki:

mata dia mmg besar menurun mata mama & abah dia. Bulu mata pjg gile..