Thursday, May 6, 2010

Hari ini saya bawak handbag ke ofis..



Orang lain hari2 bawak x kecoh pon.....

Itu org lain..ni Pn. ApasH and blog ni Pn. ApasH punyer..so saya punye ske le nk citer ape kan..hahahaha...

Seriously lepas 2thn++ baru saya pakai handbag balik ke ofis..B4 this sume barang2 sumbat dalam bag laptop aje. Lagi2 le masa baru lepas pantang aritu. Dgn bag laptopnye..beg MLO isi breast pump + cooler bag. Too many bags so mmg le x bawak handbag..

Tapi hari ni nape bawak plak..??

1. Pn. ApasH dh x pump susu di ofis lagi. Balik keje baru pump..so bag MLO tu mmg x bwk dh..

2. Dah x bawak laptop dah..sbb dah dapat PC smlm...



Sebelum ni ramai yg perli saya "Pn. Lyiana (nama di ofis) nk balik kampung ke?"..ade siap yg perli "Lari dari rumah ke?"...almaklum le..sbb byk benor bag yg diusung hari2 ke ofis.

So..itu semua cerita lama..PC sudah dapat. Even xde le canggih mana. Janji boleh buat kerja..boleh print and bleh access internet dah syukur..

Mari bekerja!!

4 comments:

ezan said...

ezan pun bwk beg byk2 g office... cam nak larik dari rumah je kan.. handbag lagi.. bp lagi.. cooler bag lagi.. nasib baik xbwk bag cam af tu je.. hahahaha....

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari Geng Blogger

Azrul Hisham - My Real Life

CuppyCakeMommy said...

apsal tak pump lagi apash?
qaseh dah campur ke minum nye

ApasH said...

ezan:

A ah le ezan. Tapi semua kerana anak kan..


Azrul:

thanks sbb sudi jenguk blog saya


cuppycakemommy:

A ah Qaseh mmg dh campur. sbb susu saya dh x cukup..lama dh 2 bln dh..

tapi kalau saya ada.. dia direct feeding je. x moh langsung FM. Cuma bile saya xde baru dia minum.