Thursday, May 6, 2010

Apa pandangan anda..Part 2.

Thanks a lot yg sudi bagi pandangan smlm..

Nikki..at first aku xde le rasa cemburu..just "tersentap" kejap. Sbb dah tau lama pasal plan reunion dorang. Dalam kepala dah set kalo xde pe2 mmg kami pergi.

Tapi bila tiba-tiba "kami" jadi "dia" sorang terkejut gak..So..bila dh bagi hint nk gi sorang..mcm2 le terfikir..so ade le jugak sikit rasa jeles tu..hahahaha..

Sebab mcm dh terbiasa since kawin ni dh xde "personal" punyer activity..mesti family akan involve kan. Even kalau saya sendiri ada reunion for sure le mesti ajak en.hubby & Qaseh sekali..

So..malas nk kata ape2 dah..sebab dah tersentap kan..nk pergi..pergi je la. Dh x kisah..Dah adat kan..kebanyakan lelaki even dh kawin social life tetap jalan. Bagi kita yg wife ni kalo bersocial pon sure angkut anak sekali...

Patut le syurga itu di bawah telapak kaki ibu.. auwww aura nk sambut mother's day sudah tiba. hehehe...

9 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tol tu...syurga dibawah tapak kaki ibu....nge...

Huda said...

sedih bunyi nye kak..cam huda ni bnyk kali gak aktiviti pelitawanis (tnb) terpaksa x involve sbbnye husna sape nk jaga, bg susu smua kan..

MaDaM LiEzA said...

aah kan apash.. lieza ni pun hubby 16 hb ni nak gi genting ngan member2 dia.. nak layan konsert deep purple... takkan nak pg angkut anak lak kan... so redha jelah... yg pasti semua pegi adalah kaum adam ...

ApasH said...

Anje:

dah jadi ibu baru sedar kan..


huda:

xde le sedih..tapi terasa hati aje. Itu le..kita sentiasa fikir anak lu kan..

Lieza:

itu xpe le dh confirm kaum adam aje. Ni reunion budak Sk Sg rapat batch 1997. Sure ade pomp nye..dasar jeles kan...hahaha..sbb kawan2 dia ramai x kawin lagi. Sure le ramai yg dtg solo aje. Bukan sekadar lepak2..plan nye siap nk ke Lost World..x ke panas hati pergi bersuka ria x bwk anak bini..

MaDaM LiEzA said...

oo dia dulu pun sksr tp batch 97.. apsal tak ajak sekali batch 94.. leh kita join... ha ha ha

Sari said...

dah sayang msti le jeles kan..normal lat tu..klau akak pun was2 gak sbb nak mandi-manda tu...tapi xpe, pk yg baik2 je, insyaAllah baik la jadinya..

ApasH said...

Liza :

kita senior..mana ngam ngn junior..hahaha..cane aku bleh kawin ngn junior ntah..hahaha dh jodoh kan..

Kak sari:

itu le..tipu le kalo kata langsung x jeles kan..lagi org yg dia minat sgt dulu pon ada..huhuhu..redha aje..doakan sumer yg baik2 belaka..

nikki said...

Amin..

Bg laa peluang kat dier tis time..

He will appreciate it...

I bet tgh2 mandi kat tambun nnt sure dier ter igt kat Qaseh..sure dier rase ralat sbb Qaseh xjoin sekali..naluri ayah selalunyer camtu...mungkin lepas nie dier xkan pegi sorang2 dah..

ApasH said...

Nikki:

moga2..wait and see je la..tapi aku rasa cam dia x jadi pergi je..hahaha..sbb bulan ni dia akan kena cuti 2 ari. 07/05 sbb kena jaga Qaseh. MIL gi hospital check up. Aku ade audit x bleh cuti. 13/05 ni cuti nk gi interview keje. So reunion tu 29/05 sabtu dia keje. mesti berat nk cuti lagik. hahaha..*gelak keji*..