Tuesday, May 18, 2010

De Garden Ipoh





Last Saturday pergi JUSCO ngn Along. Dah berbulan juga tak ke sana. Dulu masa study kt UTP..every week mesti pergi nye. Cuma since dh kawin & stay kat Batu Gajah..kurang le ke sana.


Sebelah JUSCO tu mmg ade new landmark called De Garden. Shop houses yg stylish for Ipoh laa..Mmg happening le area situ bila dah banyak kedai yg buka.

Masa yg lalu depan De Garden nk ke JUSCO..rupenye2 dah ada BURGER KING uoollsss..
Bukan itu saje..baca2 kt signboard tu ternampak "Ayam Penyet"..wahhhh....tapi x pasti le sama tak ngn Ayam penyet kt KL / Selangor..



Semakin banyak choices of food kat Ipoh ni..So pasni x perlu le gi jauh2 nk makan ayam penyet...I likee!!





Belum berpeluang nk jalan2 ke sana. Tunggu ujung bulan ni ajak Papa pergi laa...Tunggu gaji le baru best..hehehehe


Note : All pics credit to google..



2 comments:

Sari said...

cpt2 try..ayam penyet dia mmg best, oder sepinggan ble makan 2 org rendang n udangnya pun sedap..

ApasH said...

A ah..mmg sedap. Ske sambal dia. Pedas gile. Hari tu penah sekali try kt sunway pyramid...