Monday, May 17, 2010

Rimau Sesat!!




Arrghh!! Beware...!!



Baby tiger in d house!!


Baju tu beli kt TESCO aritu..saje gatal2 beli. B4 this sepanjang shopping baju Qaseh around Ipoh jarang jumpe baju ala2 costume nie. Biasa le Ipoh bukan byk choice pon..



Tapi dh pe'el si Qaseh mmg pantang ade mende kt kepala dia..So..berkali-kali percubaan utk pakai 'topi tiger' GAGAL. Lagi2 skang ni susah betul nk tgkap gambar dia tgk camera..

5 comments:

Liessa said...

salam kenal...

eh baju dia ame ngan afiq la...hehe..ye la kata beli kat tesco kan...afiq pun tak suka pakai topi...klu letak mesti dia tarik...

klu nk tgk afiq pakai baju tiger leh tgk kat link tu...hehe...

http://li3ssa.blogspot.com/2010/04/xtvt-hujung-minggu-lepas.html

ApasH said...

salam kenal liessa,

itule..heran tol nape pantang benor letak mende kt kepala dorang ni..

Huda said...

comey gilerr qaseh..huda pun lame dh nak cari baju costume cam tu..hik3..susah nk jmpe..

ps: akak rasa ape? insyaAllah nk pindah, leh la kite ketemu selalu nnti :)

ApasH said...

Huda:

yg akak beli tu kt tesco. Selain tiger ada panda & ape ntah yg satu lagik tu. Bajet xde..kalo ade..sume akak borong..hehehe

akak rasa ade 2 possibilities..hubby huda naik pangkat then kena transfer somewhere so kena pindah that's why "bye bye Paka"..

X pon, Huda dapat keje gomen..sbb aritu kan go exam SPA tu kan. Tapi luar Paka le. So kena pindah gak.

Bab boleh ketemu tu..pindah dekat2 ngn perak ke???

Huda said...

leh cari nnti kat tesco :)

erm, yup hubby dpt transfer ke manjung :) tp tggu surat dr hq dlu so x berani nak war2 kan lg kat blog..tggu yer :)