Wednesday, May 5, 2010

Apa pandangan anda??



Kalo your other half nak pergi reunion sekolah rendah dia dulu tapi nk pegi sorang2..x mau bawak anak bini sbb dia kata byk aktiviti nanti takut anak meragam. Aktiviti dia biasa2 aje..bukan le sampai masuk hutan or daki gunung...




Apa pandangan anda???

6 comments:

Huda said...

ehem..sape yg nak pegi sowang2 tu kak ? :) tak patut rasenye, anak meragam tu perkara biasa kan budak2 kecik..reason yg sgt x sesuai..tp biarla klu dia nk p sorang, kita x rugi ape pun kan, cuma ralitla rase cam diketepikan..hehe

smms said...

kalu p reunion sonok bawa family kenalkan pd kwn2 lama x jumpa kan ..baru meriah .. kalu sorang t ngok org suma bawa family rasa unhappy lak .. gumbira bersama family lagi best dari gumbira sorang2 kan ..
selamat berunion!

lin said...

suppose bwk je la anak bini introduce kt kwn lama..jaga2 kang dia main mata ngan kekasih lama..huhu

nikki said...

Apash..ko cemburu ek..ye laa kalo x jeles ngan laki sendri..takkan nak jeles kat laki org lak kan.. =p

Aku rase, kite pk yg baik jer laa..may b he has his own reason y he wanna go there alone walopon reason dier mungkin cam ntah ape2...=p

isabelle said...

wah..itu sudah mencurigakan!
kalo i, harus i buat2 sentap nak ikut..dan i akan psg badan bila pegi tu..supaya dia kembang hidung nak introduce bini sendiri.

Norly Saliana a.k.a Mamazahra said...

salam,

saje nak nyampok..
hubby kite pun penah wat cenggini gak, katanya payah nak sembang dgn kawan2 kalo bawak anak bini sekali.
tp, norly ni mmg cepat sentap.muncung sedepa sbb dia taknak bawak.hehehe

at last, dia bawak gak anak bini dia.sbb kite gtau yg kte mmg jeles dia gi seniri.hahaha