Monday, September 14, 2009

Qaseh & Almari Opah part 1

This is a scheduled post, memandangkan I'll be busy next week sampai le start cuti Raya on 19/09/09..cuti 1 week..start keje blk on 28/09/09..on 29/09..SIRIM Audit plak...Extremely busy betul bulan pose nie..penat giler.. Alkisahnya.. Qaseh ni kalo start bergolek2 x cukup besar toto yg kita hampar utk dia..lgpon umah kami ni kecik je pon..so limited space kan..mmg cukup2 besar toto tu je utk Qaseh bergolek2.. Last Friday night..tinggal mama ngn Qaseh je kt living room..sbb opah bz menjahit, papa ade urusan luar, mak long & pak long plak blk umah mak paklong..Kain berlambak x lipat..sbb MIL x sempat nk lipat..so menantu dia yg malas free ni tolong le lipatkan..so biar le Qaseh dok bergolek2 tu..tapi mesti end up kt tepi ALMARI OPAH tu..dh berapa kali ubah dia ke tengah..mesti dia golek2 balik sampai situ..so Mama pon biar la dia..bg dia explore kan..


video


Cian anak mama nie..jahat mama kan..keep on recording even Qaseh dh nk nangis..hehehe..Selalunye mmg dia melalak le kalo jadi camtu or terhantuk pale time golek2 tu..tapi smlm sbb dia tau mama dia tgh pgg camera..dia pon cam cover2 nangis nye..hahaha..mcm kata Jiey@mama Ian..Baby blogger tegar..Qaseh pon dh tunjuk ciri2 bakal baby blogger tegar ni..
hahahaha

1 comment:

mamaAliff @ salmi said...

hihi...qaseh yg pndai blakon...:p