Wednesday, September 30, 2009

Nasi Lemak Ayam Kampung yg kuidamkan

Mula2 dh separuh mengarang sinopsis raya kami..idea asal nk citer dr 1 syawal sehingga le ahad lepas sblm mula bekerja. Tapi pas fikir2..cam boring lak entry tu nanti sbb langsung xde snap photo..so cancel le nk hapdet tentang tu.

So blog ni x kan ade hapdet citer beraya umah makcik ni la..pakcik tu le..umah kawan ke...open house lagi le xde..hehehehe...

Cuma nk citer 5 syawal lepas..akhirnya dapat jugak hanya melepaskan ngidam saya untuk makan nasi lemak ayam kampung. Siap saya offer utk belanja lagi..janji dapat gi makan..so after maghrib kami bergerak dr Bt Gajah and menuju ke Restoran tersebut..Sampai2..fulamak!!..penuh gile ngn pelanggan..kena tunggu jap b4 dpt table..

(Source: Mr. Google)

X kisah le kan janji dapat mkn. Kami berlima terus order nasi lemak ayam kampung ngn watermelon juice jumbo...huhuhu..tp air tu kongsi ngn hubby le kan..Nasi lemak ngn sambal nye mmg marvellous..ayam pon sodap..cuma nasi nye seciput je...harga nya RM6.50 kalo x silap..

(Source: Mr. Google)

Ni layan plak photo gedix kami sekeluarga..huhuhuhu

Photo Qaseh mesti le lebih kan..hahahaha

3 comments:

isabelle said...

ish...mcm sedap lak nmpknya.
harap2 x la gah pada nama je mcm nasi lemak antarabangsa tu.

puanrazma said...

ish2..nape gmbar budak kecik banyak sgt dr gmbar maklong ni ha!!!!!

Mama Qaseh said...

isabelle: mmg sedap le setakat nie. pelanggan pon ramai..

puanrazma : eleh kt blog dia pon byk gambo bdk kecik ni..lg2 le kt blog mama dia..hahahaha