Wednesday, September 16, 2009

Zoo Play Set

Mana2 gi blogwalking rata2 org mesti bercerita pasal raya..almaklum le dh dekat nak raya..even dh ade yang start cuti kan..

Tapi sy plak nk hapdet pasal Qaseh..entry basi gak le..cuma b4 this x tersempat nk wat entry..
On 12/09 lepas..tgh lepak2 ngn Qaseh..dgr bunyi hon..tapi wat dunno je..malas nk tgk kdg2 org sebelah..then my SIL ade van citylink dpn umah..terus saya fikir "rasanyer xde purchased online pon baru2 ni"...

Kuar umah pon muka blurr jer..brader tu pon dok punggah2 parcel carik yg sy punyer..sampai le dia bg parcel tu pada saya..baru le teringat...rupenyer gift redemption dari bonuslink yg sampai..mmg betul le sy xde beli online ape2..


Dlm byk2 redemption gift tu saje je pilih soft toys utk Qaseh..berguna gak kan. dari brg2 len x tentu lg kami akan guna..respon Qaseh pada Zoo play set tu..macam biasa..dicapai..dipegang..di tarik2..dan dimasukkan dlm mulut..Mama pon ade gak men2 ngn Qaseh..ajar dia kenal all the animals yg ada kt situ..hehehe..seronok dpt spent time ngn anak camtu..



5 comments:

mama auni firdina said...

wah,qaseh ade mainan baru la..aunty nk tumpang sekaki leh x qaseh?

mama qaseh,geram tol tgk qaseh ni..makin bam bam..tgk la lengan die berketak2..cm auni dlu now ade garis2 je..hehehhe

Mama Qaseh said...

mama auni: aunty pon nk join..bleh2..ajak kak auni sekalik..bleh teman Qaseh main...

MeL said...

wah..qaseh ada menan raya nih hehe! comel la ;)

eedany said...

cutenya zoo playset tu...

Salam Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin.

Semoga Syawal tahun ini membawa lebih rahmat dan berkat kepada kita semua.

:)

Mama Qaseh said...

aunty MeL: Qaseh ske men zoo tu..aunty MeL nk join..bleh bwk mika men ngn Qaseh sekali..mesti besh!!

eedany: cute mcm Qaseh x?? huhuhu
Selamat hari raya aidilfitri..semoga syawal thn ni membawa rahmat dan berkat.