Thursday, October 1, 2009

Berat sgt ke??

Uishh..bukan nk citer pasal berat badan sy yg gumuks nie..jgn salah sangka lak..diet pon idak..exercise pon idak..so saya x nak komplen ape2 pasal tu. sbb mmg dah salah sendiri kan..hehehe..

Pasal berat tu...ni haa..blog saya ni cam dh 'berat"..lately loading lambat gile je...bukan ape kang all readers fedup plak nunggu..langsung malas dh bukak blog saya..*sob*sob*...

Ape yg perlu saya buat eh?? maaf le saya ni kurang pandai skit bab2 camni..bantuan anda amat dihargai..thanks..

2 comments:

mama tisya said...

kalo nk tau blog kita berat or tk bole check kt link ni

http://ady.via.my/2009/06/blog-berat.html

kalo lebih dr 200KB maknanye blog berat la so nk kurangkn kena delete gadget2 yg tk berpatutan..kdg2 certain gmbr size nye besar pn wt blog jd berat gk..cuba la try dlu check...mmg kalo blog lmbt loading org mls nk tgu...

tp br jp sy try check blog awk tk la berat cz 131.08KB je..tklebih 200KB pn...

Mama Qaseh said...

mama tisya : thanks for the info ye. so consider x berat le kan. Ape yg prob eh..laptop saya ke yg dh slow..