Monday, October 19, 2009

Kat Mana bleh beli Knee Pad?

Since Qaseh dh start crawling ni..kena le beli knee pad utk dia..kdg bleh nampak lutut dia merah2 skit..kang lama2 hitam lak lutut anak mama ni. Nak bagi pakai suar panjang..cian plak dia kepanasan je nanti..

Hari tu ade terjumpe satu onlineshop ni jual..tapi masa tu awal lagi nk beli...last2 lupe dh address website tu..

So, sape2 yang tau harap2 dapat membantu saya eh..

Thanks..

4 comments:

jua said...

apash, dulu aku pun teringin nak beli sbb risau lutut anak aku hitam. pastu, kawan aku cakap dia ada beli kat oversea..sia-sia beli sebab once dia pakaikan kat anak dia, anak dia majuk taknak merangkak sebab ada benda alah tu macam tak selesa.

aku pun terus tak jadi beli, so gantinya..lepas mandi n bila faris tidur..aku sapu lotion kat lutut. oklah, awal2 dia merangkak tu mmg nampak hitam. tapi lepas tu aku rajin sapu lotion mmg hitam dah kurang.

MeL said...

pakaikan quarter pants pun ok..knee pad senang tertanggal la. cm xselesa dia nak merangkak nnti. tp klu nak try online shop xigt. yg i pnh nmpak kat jusco midvalley brand farlin..

m@y said...

ala..xyah nak susah2 beli knee pad.biar je dia merangkak bebas.dh nature baby merangkak, kalo dia rasa x selesa nanti dia angkat tinggi sket lutut dia..bg Qaseh tough sket!

MaDaM LiEzA said...

kalau nak beli kat cni ade...

http://babyandkidscollections.blogspot.com/