Friday, October 23, 2009

Demam Ruam..

Smlm saya cuti lagi. Sbb Qaseh demam balik..terjaga kol 2pg..nangis2..panas gile badan dia. Jelum2 ngn air bagi suhu badan dia turun..bg dia pakai pampers je..sejam pastu lepas nenen..dia tidur. Tidur dlm sejam dia bangun nangis2 lagi..Panas balik..

Tgk2 muka ngn badan dia naik bintik2 merah. Saya dh kecut takut campak jer. Tp pg tu MILtgk kata bukan campak. Just demam ruam. Tapi x nampak Qaseh cam nk garu2..xde gatal le kot. Saya suggest bwk gi klinik..deme kata x yah. So saya menurut perintah je la..

Alhamdulillah Qaseh xde demam lagi. Cuma satu badan merah2 je..dan batuk2 skit..

Hari ni kembali keje..

3 comments:

Jiey Mien said...

Siyan Qaseh..
Kalo tgk anak demam ni mmg meruntun hati..
Kalo Jiey pun sure nak lari cecepat gi klinik..

Huda said...

alhamdulillah dah x demam dah qaseh yer..may be dia baru start merangkak tu yg wat dia x sehat..tk care yer qaseh!:)

Mama Qaseh said...

Harap Qaseh tkda pepe yea..Jgn risau k..apa2 share ngn kwn2 InsyaALAAH kita sma2 bg pndangan msing2..