Wednesday, November 3, 2010

tv.blinkx.com


Lately bila ade masa terluang saya layan tv show online kat http://tv.blinkx.com/. Thanks to kak emma yang bagi link itu. Mula2 start dgn Grey's Anatomy. Bila dah khatam semua episode saya beralih ke Project Runway plak. Bila itu pon dah khatam saya layan Ugly Betty plak. Kadang2 memang ade tengok Ugly Betty @ Starworld tapi susah nak betul2 follow every week. Mesti ada yang terlepas. Kalau dapat tengok pon kadang2 ending dah tak dapat tengok sebab Qaseh kacau or dia dah nak tidur.

So, dah jumpe solution dengan tv.blinkx.com..I'm happy!!

Actually skang ni tgh ada crush kat Matt..pakwe si Betty..Tapi suke Matt yg imej baru...Yang lama tu sloppy skit..Bila dah kerja kat MODE baru ensem dan bergaya. I like!!!

Imej Lama


Imej Baru

1 comment:

Huda said...

layankan :) greys anatomy paling best!