Thursday, November 25, 2010

Sana Sini Nuffnang...



Rata-rata kalau blogwalking sure orang bercerita tentang nuffnang ini. Almaklumlah dengan nuffnang blogger bleh buat duit kan. Bebel apa saja dalam blog nuffnang bagi duit. Siapa tak mahu kan.

Saya jarang juga bincang pasal nuffnang ni. Lagi lah nak beri tips. Tak layak kot untuk beri tips. Unique Visitor blog ni pon berapa lah sangat kan. Even placement nuffnang ads pon saya tak buat betul2. Main letak je. Nak masuk coding tu pon tak tahu. Dah try buat macam example yang diberi tak pernah berjaya. So letak saja lah di mana yang boleh. Asal ada. hehehe

Sepanjang join ngan nuffnang ni baru sekali je cash out. Itupon RM50++ setelah setahun join nuffnang. Masa tu Nov 2009. Now dah setahun, saya baru je cash out lagi. Adala RM100++ . Doubled the amount dari last year. Ok lah dah rezeki kan even kumpul sampai setahun baru dapat that amount. Padan lah dengan visitor blog ni yang tak seberapa tu.

Actually saya cash out on 02/11/10 haritu. Supposed tunggu end month. Tapi terlupa plak. Nak buat macam mana kan. Kena tunggu lama skit le baru dapat cek dari nuffnang.




Tu current campaign yang tengah running kat blog saya. Actually saya ada 1 lagi blog..tapi hanya untuk bloglist je. So visitor mana nak ada kan.

Tapi kali ini even belum sampai sebulan current earning pon dah 2 figure. Waahh..satu peningkatan yang baik. Thanks a lot nuffnang. Mana nak tau Nov 2011 bila saya nak cash out boleh doubled plak amount sebelum ni. Hehehe...ApasH kuat berangan....

I HEART YOU NUFFNANG!!

3 comments:

Miza Yusof said...

tahniah. banyaknya BE :)

eB@mamaAerish'n'Aed said...

wah cayalah... eb x der pn... hu3

Huda said...

banyak tu kak :) best2..mahsyuk :)