Tuesday, March 9, 2010

Qaseh's 1st Birthday Vacation




Finally berjaya jugak buat decision nak ke mana for Qaseh's 1st birthday vacation with family. Kami akan ke AWANA GENTING insyaAllah 03/04/10 ni. Stay just for 1 night. Really short vacation sbb ramai x bleh cuti lama.

Baru tadi buat on9 reservation and dah received email confirmation pon. So setel dah satu perkara..

Other things yg blom prepare:

  1. Tempah Birthday cake
  2. Drinks
  3. Food
  4. Birthday Present
  5. New Outfit for Qaseh

Simple je..dalam 10org je from both side of the family. Just quality time with family. Then kalo berkesempatan, the next day after check out from hotel gi jalan2 kt First World and Theme Park. Nak main Qaseh kecik lagik..hehehe..

Hope everything will go as plan..Amin....

6 comments:

green apple said...

have fun at genting. just the rite time! maklom la kat bawah ni panas, naik la atas sket.

ezan said...

wah bestnya.. dah buat macam2 ni.. ezan xstart apa pun lagi ni.. aduh... takut!!!

ApasH said...

Kak di, itule at least nyaman skit..dari plan asal nk gi PD..dah le musim panas..tepi laut plak..jawab nye dok dlm hotel x kuar2..hehehe

ezan: baru confirm accommodation je. Yg len blom lagik..hehehe

gina marna said...

bestyer pegi Genting....sejuk nyaman :).

bawak la Qaseh petik buah stoberi gak...hehe

anin said...

semoga Qaseh membesar dgn jaya nya..penuh dgn kaseh syg dr kedua org tua

nsazwa said...

salam..
nani tak pernah samapi kat genting tu..igt nk bawak jgk Azwa tapi mcm xbest je nak main dgn anak kat ctu...try la g gambang waterpark,kuantan...best jgk tau..