Wednesday, March 10, 2010

Mama, Qaseh panjat ni...

Mama, Qaseh nak panjat cam papa.


Qaseh pandai panjat le Mama...


See...dh sampai atas dah..


Waahh...best jugak view dari sini Mama..Rileks je Qaseh tgk TV ni..


Gambar di atas adalah "keje" Papa Qaseh. Kebetulan bwk masuk tangga tu untuk nk tukar langsir. Si Qaseh ni plak mmg kaki sibuk..mula le dia mengacau nk panjat tangga tu. Last2 Papa dia wat camtu kat Qaseh. Sikit pon x takut. Lagi ske ada le.

9 comments:

ezan said...

wah qaseh beraninya... auntie pulak takut melihatnya... hehehe...

Dd said...

btol2 ikut muka bapaknya...hehehe...

CuppyCakeMommy said...

budak tembam ni..gerambtol tgk badan dia boolat tu..heheh..lasak kemain kan diorang ni..macam boy pun ada kadang2

ApasH said...

Ezan: Qaseh ni mmg lasak..jarang takut kalo wat pe pon. Maybe dari kecik mmg kami selalu lasak ngn dia..x moh dia lembek je..hehehe

ApasH said...

Dd: Mmg ramai yg kata Qaseh sebijik papa dia. Kulit pon sama ngn papa..huhuhu

ApasH said...

CuppyCakeMommy: Actually Qaseh ni dlm gambar nampak boollaatt sgt2..actually xde le besar mana pon. Kecik je kalo jumpe personally..

Huda said...

ala cute bangat tgk tv relaks2 gitu :) geram aunty tengok qaseh oiii! :)

nsazwa said...

salam...
wah...bagusnya Qaseh ni..tak gayat pun...bagus3..jgn jadik cam acik Nani..gayat memanjang..

asmaa said...

anak papa lah nie...berani...