Thursday, February 25, 2010

Qaseh Mandi Pool


Inilah aksi Qaseh bila pertama kali mandi pool..kat umah aje. Xde plan nk beli pon. Tapi last monday pergi Megoplex ternmpak pool ni RM39.90 je. So terus rembat. Sampai umah Papa dh excited benor nk bagi Qaseh main2 air. X lama pon Qaseh dalam air 10min je. Takut batuk or paru2 berair jer. Punya le ligat bukan kemain si Qaseh. Langsung x hirau mama panggil2 soh tgk camera. Last2 byk gambar dpt gkp gambar montot seksi Qaseh jer..Berapa kali dia merangkak round pool tu pon x tau.


Opps abaikan kaki seksi Papa tu =P


Xde byk mainan..yg ada rubber duck je..yg anak2 duck tu x bleh kasik Qaseh men..sbb kecik aje..takut tertelan..huhuhu..


Cian Qaseh, swimsuit xde..mandi pakai romper je la lu...


Qaseh kecik lagik..x bleh galak2 mandi pool. Opah marah. Sekali seminggu je tau itupon tgk cuaca dan kesihatan Qaseh.

Lepas setel Qaseh men air..sbb sayangkan air tu..papa plak yg main2 air..Ni Qaseh yg excited ke Papa yg over excited. Pool ni besar gak..sbb Papa bleh baring dlm tu. Tapi utk yg tinggi x leh laa..

Last2 air tu wat siram bunga. Supaya x membazir..

8 comments:

CuppyCakeMommy said...

i air tu air buat air utk mop rumah..hahaha..

Anita, Mummy Adzryl said...

alololooo... best nya!! besar btol pool tu.. hikk.. :D

asmaa said...

alahai...sonoknyer mandi...pasti taknak keluar dari pool...

Huda said...

hehe..qaseh pun dh ade pool yer..leh join husna mandi pool..husna pun lom ade swimsuit..

kak apash, husna lom leh jalan lg, tp dia sekali sekala ade wat aksi berdiri lame2 sendiri2 :)

ApasH said...

Cuppycakemommy: pool tu besar..so air nye byk le jugak. berlebih kalo wat mop lantai.

Anita : Besar le jugak..Sbb papanye nk join sekali tu pasal dia insist beli yg besar.

Kak asmaa: Haritu Qaseh maintain je masa mama dia amik kuar dr pool. Xde plak nangis..hehehe

ApasH said...

Huda: Boleh je join..lg best Qaseh ada member. Senasib le dorg..xde swimsuit lagik.

wahh..husna dh nk dekat jalan le tu.

ezan said...

yeah!!!!! qaseh suka mandi pool leh la dtg rumah anuty ezan. mandi sama2 ngan sarah ye... jimat sket air rumah mama qaseh.. hehehe...

ApasH said...

ezan : Qaseh ni bab2 men air mmg ske sangat. x pernah nangis kalo mandi. Kalo dekat for sure Qaseh jadik pool playdate sarah..hehehe