Thursday, February 4, 2010

Lihat betapa kreatifnya Qaseh!!


Amacam tajuk cukup catchy tak?? Instead of guna 'Qaseh yg kreatif"..kita guna tajuk di atas. Ini di antara tips2 menjana traffic ke blog anda. Korg click tadi sbb tertarik dgn tajuk ke ape?? Kalo bukan..maknanya x cukup catchy le title yg saya guna tu..hahaha..hentam sajalah labu..

Berbalik pada topic..Qaseh seperti kebanyakkan anak2 lain..lebih tertarik kepada mende lain dari toys yg mama dia perabih duit beli tu. Actually xde le byk sgt pon toys yg saya beli utk Qaseh. Tapi ada la banding ngn org susah. So, Qaseh keep that in mind..kita kena bersyukur dengan apa yg kita ada tau!!

Antara kegilaan "permainan" Qaseh buat masa sekarang..adalah...(sila saksikan video di bawah)




Tgk bukan setakat tolak walker dia jer..dengan buaian dia sekali dia nk tolak. Kalo dia pakai seluar panjang lagi laju je..sbb x kesat dgn lantai kan.

Tapi activity tersebut agak merbahaya tanpa pantauan. So, kalo dia main mende tu..kita kena standby dekat2..Yg selalu jadi mangsa tunggu..adalah Opah Qaseh. Sbb Opah yg jaga Qaseh di siang ari sementara mama kerja...

Itu le Qaseh..berlambak toys yg ada..itu jugak yg dia nk main. Cadang ingat nk beli playskool walk and ride tu. Bleh le dia tolak and practice walking. Tapi nk beli baru..cam xde bajet..kena carik yg 2nd hand je la..


p/s: bila Qaseh berdiri pgg tiang buaian tu..terdetik fikir cam pole dancer plak..Arrghhh!! tidak..kalo setakat menari utk exercise xpe la..ke menari depan suami je. Yg len..mintak dijauhkan!!!

3 comments:

Mama_Aqish said...

memnag kreatif gitu....nice jerk..pandai qaseh...kreatif & inovatif gitu

Jiey^Mien said...

comel!

ezan said...

cute! tp agak seksi la pole dance tu.. heheheheh....