Friday, February 5, 2010

Blogger Gath Zon Utara



Baru terbaca blog
MamaNoa pasal gath ni..

Tempat : Taman Belia Pulau Pinang
Tarikh : 20/2/2010
Masa : 9pg - hingga abiss segala urusan
Tema baju : Hijau

Agenda
1- Keselamatan Anak di rumah (tertakluk pindaan oleh speaker) by hubby Hana aka ibufarish
2- Babywearing dan cloth diapering by Shida (special topik breastfeeding while babywearing)
3- Breastfeeding talk by Dr Balkees
4- Drive test breastpump (sila bawak pam yg ada tuk ditest kawan2)
5- Lucky Draw (toke lucky draw - Aishah)

Dah gatal montot ni nk join Gathering ni..terus sms en.hubby..ajak gi. Dia reply "Kalo xde hal kita pergi"..

Wahhh..ada can ni. Tolong doakan xde hal pe2..then boleh le saya ke penang 20/02 ni...amin!!

Nak tau lebih lanjut bleh click sini www.susuibu.com

5 comments:

Rozy said...

mehhlaa join na....
tenkiu sebab promote gathering nih kat sini

ApasH said...

rozy: insyaallah tiada aral..sampai le kami ke sana..

Huda said...

akak..huda pun nk try lg this yr..2008 lulus exam tp x dan pegi intvw sbb tgh preggy..last yr pulak examnye x prepare, failed pulok :)
btw, course ape akak apply?

ApasH said...

Huda: Kalo ikut kelayakan ijazah..sesuai utk sains jer. Tapi dorang kata dorg nk ramai cikgu pendidikan khas. Risau plak kelayakan lain mintak lain dia awal2 reject plak. Unless kementerian yg suruh tukar course mcm member akak tu. mintak English tapi kena tukar pendidikan khas. Huda mintak course ape??

Mama_Aqish said...

wah bestnyer ada gath...tapi jauh la tak leh nak join teringin gak nak jumpa qaseh yang tomei tu