Wednesday, February 3, 2010

Outing bersama Papa last weekend


For the past few months..papa asyik bz jer. Kadang boring sgt asyik terperuk kt umah jer time weekend ni. Lagi2 le sy ni jenis kaki jalan. So agak2 stress jugak kalo terperuk kt umah je.

Tapi dh mmg rezeki kot nk dpt outing ngn papa last weekend. Itu pon sbb 2-3 hal dia last minit cancel. Dalam kol 4 kami gerak JUSCO ipoh. Xde specific mission pon. Tapi sempena baru je gaji ni..hehehe..so xde le pulang ngn tangan kosong kan.

Tak le shopping sgt. Just beli baju utk Qaseh jer..

Ade 20% diskaun

RM12.90 spsg. Murah rembat sampai 3 psg.

Actually duit beli baju Qaseh tu asalnye untuk belanja family gi mkn steambot kt Lumut. Tapi plan cancel sbb ade sesetengah nye bz dan agak2 malas nk pergi. So, jadi rezeki Qaseh le nampaknyer. So dah xde peruntukan untuk makan steambot utk bulan ini ye. Harap maklum!! Lain bulan bleh plan lagik.

Untuk mama & papa lak..Papa Qaseh belanja Big Apple Donut ngn secret recipe cake. yummyy!! tu sbb mama ni gemuk!! hahahaha

On d way balik papa request nk makan nasi goreng pedas mama masak. So, b4 sampai umah singgah beli udang..carik sotong dh xde. Dah nk malam sure le barang2 basah kt kedai tu dh abih. Udang pon jadi la..

Sampai umah terus ngn projek memasak. Siap goreng papadom lagik..mmg membangkitkan selera. End product mmg pedas gile nasi goreng tu. MIL pon surrender..x bleh mkn byk..hehehe..tapi papa makan dengan seleranya. Sedap katanya. Tapi x tau le sekadar nk jaga hati isteri kan..

So..malam tu tidur dengan hati senang dan perut kenyang...burrppp...alhamdulillah..

6 comments:

CuppyCakeMommy said...

i pun skang ni baju sendiri tak terbeli lagi dah..asyik beli dress mia je..cantik2

CuppyCakeMommy said...

i pun skang ni baju sendiri tak terbeli lagi dah..asyik beli dress mia je..cantik2

wina said...

canteklah gown Qaseh..Kira nk pinjam leh? hehe

ApasH said...

Cuppycakemommy : itule mama dia asyik pakai baju lama jer..b4 this ada beli pon..beli yg murah2 je..save bajet..hahaha

Wina : Kira nk pinjam..bleh2..tapi kasik Qaseh rasmi lu..blom pakai lagi gown tu..hehehe

♥ Reen ♥ said...

santeknyer gaun qaseh...
ble gaknyer nk merasa bli gaun huhuhuh:P

ApasH said...

reen : insyaallah mana tau baby kali ni gegurl plak..bleh le lepas meroyan beli gown..hahaha