Thursday, February 18, 2010

Review for Diaper Bag Syasya Creative

Qaseh sibuk 'kemas' bag before gi jln2 ngn mama



Last month saya ada beli diaper bag from my fren, Azie @ syasyacreative. Click here for my last entry on the diaper bag. Azie pon ada minta saya buat review. Tapi tak terbuat2 sbb ingat nk wat entry bergambar tapi HP wat hal..x leh nk transfer gambo. Hari nasib agak baik..bleh plak lappy ni detect HP cikai Pn. Apash ni.

So, here it goes...

Pro :
  1. Diaper bag tu mmg besar dari jangkaan saya lepas tgk gambar je. I loike..so spacious..
  2. Zip closure..ske gak.
  3. Material (heavy cotton) tu mmg best..corak yg sy pilih..mesti le saya ske gak...huhuhu
  4. 2 side pockets tu mmg berguna sgt2..bleh letak botol air masak Qaseh.
  5. Tali bag pon ngam2 ngn saya. Tak labuh x pendek.

Recommendation:

  1. Jahitan poket tu kalo bleh jahit byk lapis skit kot supaya lebih kuat. Sbb bag yg aku beli tu dah terbuka skit.
  2. Kalo ada 1 inside poket yg berzip lagi best. Senang nk simpan mende2 kecik so that dia tak terkeluar dr situ. Or senang nk simpan kunci keta ke kunci umah ke etc..
  3. Poket luar tu kalo ada button closure ok gak sbb once kita letak brg dlm tu dia mcm terlalu ternganga..so kalo ada button closure cam kemas skit.

Nway overall Pn. Apash berpuas hati tau..sebab ia sepadan dengan harga yg dikira amat berpatutan. =)

Blogger2 yg sedang mencari diaper bag dan bermacam2 bag lagi boleh le jenguk blog Azie mana tau ada yg berkenan dihati.

3 comments:

Syasya Creative said...

tq apash....nnti aku perbaiki segala komen2 ko tuh...time kaseh byk ek!...=)...tq tq

tomei said...

mrs.apash...saya pun ader tempah kat azie..tgk beg you sangat la jeles..thanx for your review,azie has improved her making..kekeke... for all...singgah n tempah kat my fwen ni...quality n price are affordable..

ApasH said...

azie : no prob beb..

tomei : betul tu..price mmg affordable..my sis pon berkenan ngn diaper bag tu..dia pon nk order kt azie..