Monday, February 1, 2010

Diaper Bags fo Sale!!


Eh..eh..jgn salah sangka plak eh. Puan Apash blom lagi menjadi usahawan wanita online ye.. Even berhajat..tapi belum terlaksana lagik la..

Kali ni just nk tolong promote online shop member UTP lu. Baru jer memulakan perniagaan online nie..

Antara hasil creative beliau :

  • Diaper bag
  • Telekung bag
  • Laptop sleeve
  • Sling Bag
  • Tote bag
  • Make up bag

Sume home made tau..eceh...

Saya pon dah booked 1 diaper bag. Mmg perlu diaper bag pon..So ape salahnya support member kan...

So, kalo ada yang berminat bleh lawati blogshop Azie..

http://syasyacreative.blogspot.com/

Selain ada yg readymade..anda juga bleh pilih kain yg available then pilih jenis bag yg korang ske..Puan azie akan merealisasikan impian anda...hehehehe

6 comments:

ijad said...

cantik blog...

Syasya Creative said...

time kaseh manyak apash.....baiknyeee kwn sy neh tlg promote lg tuh!...nnti leh beli lg yer...special dis menanti!!...hhii...tq tq

ApasH said...

waahh..cantik eh...thanks..download free template skincorner jer..

ApasH said...

Azie,

No hal punyer..what frens for rite!!

=*NuRo0L* = said...

pada kite,ok je kalau wife lebih berumur skit dari hubby...
kite lagi sanggup ade suami muda tapi matang handle family...caring and bertanggungjawab...dari suami yg lebih tua tapi tak sedar diri..perasan muda dan sia2 kan family...

ApasH said...

nurool : yup, i agreed with U. Itu ciri2 yg saya nampak in my hubby. Even he's younger than me but he is more matured than me. hahaha