Wednesday, December 2, 2009

Swiss Inn Sungai Petani

Tgh bz browsing the net carik hotel2..tiba2 May sms inform yg dia probably x jadi gi holiday on the 13th sbb her hubby busy as usual (that's what she texted)..so terus calling2 hubby tukar plan plak. Lgpon tanya May whether Swiss Inn Sg. Petani ok ke tak..dia kata not bad la..Dan2 tu gak saya terus wat reservation for Swiss Inn. Very reasonable price..I loike..dlm range budget kami.


Pic credit to google

Rupe2 nye ada hikmah nape le try wat online reservation kt hotel (area batu feringghi tu) x boleh2..even dh try 2-3 kali. Moga2 ade rezeki jumpe May n baby Hana. Then plan nk gi usya The Carnivall Sg. Petani..Kalo mcm best and ade masa..bleh le gi.

Satu lagi blk dr lunch tgk atas meja dh ade copy borang cuti..DAH APPROVED by my boss. Xde plak byk2 tanya cam selalu. Hahahaha..syukran..

Tgh carik swim diaper utk Qaseh. Nak try bwk Qaseh men2 air kt pool since dia ske sgt mandi..So nk beli yg reusable swim diaper ke atau disposable swim diaper (Huggies)..sbb x selalu pakai rasa cam rugi plak beli yg reusable tu. So ape pandangan mommies sekalian??



Pic credit to google

Holiday Checklist

  1. Hotel ~confirm
  2. Qaseh's swim diaper
  3. Qaseh's Swim floats
  4. Mama's new tops
  5. Mama's new tudung
  6. Papa's new outfit
  7. Present for baby Hana
  8. Servis Kereta

Ape lagik eh??

p/s: Papa this weekend kena gi shopping tau..



3 comments:

CuppyCakeMommy said...

qaseh punya cap..takut panas

ApasH said...

CuppyCakeMommy : Qaseh dr kecik mmg pantang ade mende tutup kepalanyer..buat rugi je beli cap..

Lina said...

ari tu bwk aleesya swimming, xpakai pun diapers sbb xsempat carik.. main terjah je pakai 2 piece.. haha! but awal2 dah bg die wat bisnes semua.. hahaha!

alang2 smpai kat sg petani, jln sket kat pdg besar.. berbaloi2..