Thursday, December 10, 2009

Carseat Sweet Cheery for Qaseh

Lepas incident haritu..Mama x nak lengah2 lagi beli carseat utk Qaseh..2ari lepas terus ke JUSCO utk beli carseat sweet cherry utk Qaseh. Dah survey b4 that, itu yg berkenan dihati dan mampu utk dibeli..ade yg len berkenan dihati tp over bajet plak kan..

Balik keje..tunggu papa balik umah then terus try letak Qaseh dlm carseat tu. Mula2 try dlm umah je dulu..cam excited + blurr je muka Qaseh bila dok dlm carseat tu..

Budak musyuk masham..x mandi lagi tp dh gi jalan2..

Setel try dlm umah nad tgk dia ok aje..xde le meronta nk keluar ke..So papa gi pasang dlm keta plak..siap pasang..kami letak Qaseh..kitaorg gi test drive pusing area umah..OK je tgk Qaseh ni..x tau le kan..sbb 5minit je pon round2 tu..mintak2 dia mau le dok lama2 dlm carseat tu pasni..unless time dia nk nenen je la..


Kantoi!!ske sgt geget jari skang ni..nasib baik dh xde tabiat isap2 jari dah..

4 comments:

Cikpid said...

Apash brape beli carseat kasih ni?ni utk brape bulan sampai brape bulan eh?/sbb rs nk tukar carseat afieq..pakai dr baby dulu ni dah x muat

lin said...

tu tandanya dia nk tumbuh gigila tu apash..tu yg nk gigit2 jari je kejenye

Huda said...

ye ye qaseh dh ade car seat :)
husna skang ni x tahan dh duk lame2 dlm car seat..boring agaknye..kene entertain dia selalu..hope qaseh x cam husna :)

ApasH said...

Cikpid: RM219 jer. Kalo x silap dr 3bulan ke atas..maximum weight 15kg..cikpid untung USANA bleh beli yg bagus lagi..hehehe..

Lin : ntah le dh berbulan2 ske menggigit..tp bayang nk tumbuh gigi xde langsung..

Huda: mintak2 sgt dia nk dok lama2 dlm carseat tu..hehehe..