Thursday, December 3, 2009

8 months

Credit to google


Today Qaseh turned 8 months..
Happy 8 months birthday dear..
Mama loves you sooo much..
May Allah protects you always..


p/s: Going to the clinic for 8 months checkup today

6 comments:

CuppyCakeMommy said...

waaa..lagi 4 month nak 1year..cepat je kan anak2 kita ni membesar.mcm baru je dia jadi newborn yang tak lasak lansung..diam je..skang ni..mcm berperang just nak pakai kan pampers..

ApasH said...

CuppyCakeMommy: yela..lagi 4 bulan Mama nye bleh bz plan for her 1st birthday bash. Series kena bawa bersabar bila nk pakaikan dia pampers..baju..bila lepas mandi..kadang2 temper gak mama dia ni..hehehe

yatie chomeyl said...

happy 8th months qaseh...semoga jd anak yg solehah :)

Huda said...

same goes to husna..susah giler nk pakai kan baju pampers after mandi..kena bg dia sumting utk dia pegang so that dia xla gerak mane2..:)
hepi bzday 8 months qaseh!

@LiYaNNuaR said...

dah 8 bulan baru nampak remos dia... cute sgt2...

ApasH said...

kak liya..nk wat cane dh rambut nye skit..hehehe