Wednesday, December 23, 2009

Saya kenal dan pernah jumpe mereka....

Berblogging dalam dunia maya ni....buat kita rasa macam kenal antara satu sama lain kan. Yelah..hari2 kita baca kisah hidup antara satu sama lain dlm blog. Ni buat kita rasa cam lebih dekat dgn blogger2 yg len. Padahal ade yg tak pernah jumpe langsung.

Utk bloggers yg selalu join gathering tu..mmg advantage sbb bleh kenal/jumpe personally tuan punyer blog yg selama ni kita dok skodeng hari2 kan. For me yg dok jauh dr KL/Selangor ni..amat le x dapat nk join gathering2 tersebut..so terlepas peluang nk jumper blogger2 lain personally.

TAPI, ada gak some of the blogger saya kenal or pernah jumpe personally...kalo anda baca ni sure le anda tau siapa yg saya maksudkan..kan..kan..

So, ni khas buat yg x tau le..Meh saya bgtau..huhuhu

1. Nama tuan blog : puanrazma @ kak wati @ mak long Qaseh
Blog : The Strory of My Life
Cane bleh kenal/jumpe: Dah kami dok serumah..mesti le kenal kan. hehehe..she is my sis in law. Hubby's elder sister.

2. Nama tuan blog : May @ rosemay @ Mama Yaya & Hana
Blog : MAY LITTLE ANGLE
Cane bleh kenal/jumpe : She's one of my besfren masa kt UTP. so kenal dr 2000 since now still contact.

3. Nama tuan blog : Lin @ Norazlin @ Mama Qaisara
Blog : A Journal of my Baby
Cane bleh kenal/jumpe : Kami satu kelas masa form 1 sampai form 3. Pernah gak sama dorm masa form 3.Naik form 4 kami masing2 further kt sekolah asrama penuh.

4. Nama Tuan blog : Jua @ Zurafida @ Mama faris
Blog : The Truth Behind my Circle
Cane bleh kenal/jumpe : Study sama2 kt UTP lu. Jua glamor masa awal2 1st year lu sbb abah dia keje kt UTP. Masa tu jadi fellow rasanye..(betul ke jua?) Then kami mesti dok 1 building masa kt village 4 (hostel) UTP lu. Satu level lagik..

5. Nama Tuan blog : Kak Liya
Blog : Bila Keyboard Mula Menjerit
Cane bleh kenal/jumpe : kak liya ofismate my SIL (puanrazma). So secara x langsung kenal le.

6. Nama Tuan blog: Azie @ Mama syasya
Blog : Beautiful Life
Cane bleh kenal/jumpe: Study sama gak kt UTP. same batch..

to be continue....

4 comments:

precious innocent said...

ramainye geng2 blogger dr utp.. huhu

-mama emma®-

Huda said...

klu akak penah pegi area ikan bakar dekat ngn kompleks lkim tu..ha masuk je terus smpi hujung ade playground nye..leh nampak laut..

Anita, Mummy Adzryl said...

ehh ehh.. kita penah jumpa apa.. dok meja sebelah2 lagi.. cuma tak bertegur jer!! hahahaha.. klakar plak kalo fikir masa tu. kalau tau, confirm me tegur apash tau! :D

p.s. xmo join ke mega gath bloggers tu?? gi blog amie/sarah.. or my blog! (walaupun x update lg). kalo nak, inform yer. next week nak byr deposit dah. heeee. :)

ApasH said...

Anita,

mmg pernah jumpe..entry tu ade sambungan..tp x terbuat lg entry tu sbb bz giler..

tungguuu....

gath?? hhmmm x tau laa..mesti area KL/selangor kan..xde bajet la nk ke sana..hehehe