Thursday, December 10, 2009

JUA Sila Pilih Kami!!

Jua, sila ah pilih keluarga kami kerana kami satu family were born to be a model tapi dah ketentuan Tuhan bagi kami keje lain. Tak caya tgk gambar ni.


Kan dah btgtau tadi mmg cam model pon..even pakai all black pon still menyerlah lagi cun2 belaka..Point2 len :

  1. Baby Qaseh EXTREMELY cute..(kuar dr mulut mama yg OVER)
  2. Mama Qaseh sah2 mmg 'cute' lagi chubby (Plus size model figure tapi kurang inci)
  3. Papa Qaseh plak mmg ensem (sumpah x tipu tapi kurang inci jugak)

So kalo bukan kami yang patut
Puan Jua pilih..sape lagi kan..hehehe

2 comments:

jua said...

yo! kalo aku amik gambar yang tengah tu je. kiri kanan aku tamau, boleh? hehehe

ApasH said...

uishh..selalu dtg dlm package..tp kalo nak yg tgh tu boleh gak..bile bleh set agreement?? ngengenge..