Friday, October 14, 2011

Seminggu Bersama Pah Nah




Hari ni masuk hari ke-5 Qaseh & Hannah, Pah Nah yg tolong jaga. Kalau org keje gomen esok cuti..tapi Mama korang still keje. So, kena la korang duduk dgn Pah Nah lagi esok.

Hannah yg selalunye good girl cuma buat perangai skit masa 1st day tu. Bila nak tidur dia cam ngamuk2 skit. Lenguh tangan Pah Nah dok tepuk2. Tapi 2nd day onwards ok je. Senang tidur tapi senang jaga sebab kakak ske kacau.



Si kakak pula 3 hari ok je. Masuk hari ke-4 dah mula buat perangai. NAK ITUT MAMA. Masuk rumah Pah Nah pon tak mahu. Alahai anak oii...tak pasal2 kena bawak gi kedai beli MILO baru ok. Pagi ni pon macam tu. Nak ikut juga. Nasib baik dalam peti sejuk Pah Nah ada choki choki. Rasuah dgn tu baru dia ok. Teruk le hari2 nak kena 'rasuah' gitu.

4 comments:

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

sebelum sape jage mike bedua?

Huda said...

comel mereka ni kak :) opah g haji ek..

Puan ApasH said...

Mummy Miqhael:

Kami mmg duduk sekali ngn MIL (opah). So MIL yg jaga dorang.
Tapi MIL gi haji..

Puan ApasH said...

Huda:

budak2 comel sentiasa. A ah Opah dorang gi Haji last week..