Saturday, October 1, 2011

Akhirnya ada juga BE baru...


Semalam check account nuffnang, akhirnya ada juga BE baru untuk blog ni. Dah berbulan juga takde. Dulu kalau ada pon kejap sangat dan earning bape sen je. huhuhu..

Bukan salah sape..salah diri sendiri juga. Bulan sebelum2 ni kurang berblogging. Dalam seminggu ada le 2-3 entry je. Blog pula bukan ramai pembaca. Mana nak dapat banyak UV kan.

Last 2 weeks saya giat balik berblogging. Sehari dengan 2-3 entry. Usaha selama 2 minggu akhirnya mendapat hasil. Nuffnang akhirnya bagi BE baru.

So, peringatan kepada diri sendiri, JANGAN MALAS UPDATE BLOG!!

THANKS NUFFNANG!!

3 comments:

zahira said...

wahhhh...congrats! me pon dah lama x dpt BE from nuffnang :(.

Puan ApasH said...

zahira:

thanks. Tapi require a lot of works le. Nak kena 2-3entry sehari baru layak nak dpt BE baru. Maklumle blog saya ni tak glamer kan..blog yg dh glamer 1 entry sehari pon dah cukup..

bArdbOO said...

btol tu...sy pun br aktif balik blogging, n bru la nuff nk bg BE..huhu