Monday, October 17, 2011

Dora..Dora..



Gambar yg diedit oleh Mak Long setahun yang dulu.


Masa hantar MIL kat Kelana Jaya tu, Qaseh paw Mama nak belon cartoon2 tu. Dalam banyak cartoon character tu dia nak Dora juga. Tapi dia bukan tau nama cartoon tu Dora pon. Sebab dia bukan pon peminat setia layan rancangan cartoon Dora tu.

Bila tunjuk gambar Dora mesti dia jawab "Piyah"...hahaha..Perasan pula anak mama ni.

Tak cukup dengan belon tu pergi I-City dia paw Mama lg. Masa tu dok berkenan stick yg ada lampu2 tu. Org tu dok promote yg mcm kipas bleh pusing2 tu tak nak. Dia nak juga yg stick tu. Mula2 dia nak amik je ada kepala Mickey Mouse tu. Then saya nampak ada Dora..tunjuk yg Dora terus tak mau Mickey Mouse. huhuhuh..




Mmg betul kot minat Dora. So secara tak langsung dah bagi 1 option kat Mama untuk idea birthday Qaseh tahun depan. hahaha..Gila lambat lagi tp dh start planning. Planning je..belum execution lagi kan. Orite le tu..

2 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ekekke, lebihkureng la part rambut..
heheh, anak sy pn minat st ngan dora character ni.. =)

ezan said...

piyah cute cam dora!