Wednesday, August 4, 2010

Present for Qaseh @ 16months


Semalam genap Qaseh 1thn 4 bulan. Lunch gi TESCO..jalan2 ternampak mende alah ni "Splash & Play" ni ada diskaun. Jadinya RM23++..terus amik. Then beli 1 bag balls tu lagi utk topup..byk skit baru best. 1 bag baru RM17.90.




Balik dari ofis kebetulan Qaseh baru bangun tidur. Terus le Mama dgn gigihnya tiub pool tu. Mengah dibuatnya. Tak larat nk tiup bagi betul2 tegang. So pool x berapa nk betul2 bulat. Tapi jadi la kan. Qaseh pon x sabar nk main. Tunggu Papa balik nanti baru tiub bagi tegang.




Rambang mata Qaseh. Ada blue ball, green ball, red ball & yellow ball...almaklumle..Toy fav Qaseh adalah ball ye puan-puan.



Sambil dia main dalam pool tu, mama suap mamam kanji. 1 mangkuk penuh habis licin dia makan. Jarang dia makan byk tu sekali. Good gurl!!




Tapi Qaseh dr petang sampai ke time tidur behaved je. Xde le mcm selalu tu. Even masa Mama tgh busy baked cuppies pon dia xde nk kacau mcam selalu. Takde minta2 nk dukung. Cuma sekali sekala dia ke dapur.."pot pet pot pet" kat saya..saya pon jawab. Dia cam puas hati dia gi tgk tv sambil2 main balik. Such a good gurl...kalau hari2 camni kan bagus. Time tidur pon senang jer..Ngempeng terus lena..ngn mama2 dia pon lena sekali....hehehehe..

Happy 16months birthday sayang!!

6 comments:

Huda said...

happy 16th months birthday qaseh :) fav toys husna pun ball :)

eima said...

wah ... besh nye ..
nk bli gak la ....

CuppyCakeMommy said...

mkn kanji tu camne babe?

ApasH said...

Huda:

husna byk sama ngn Qaseh...

eima:

beli jgn x beli..

Mommy Mia:

mcm bubur nasi je. Dunno why saya type kanji...hahahah..sorri..

azzey said...

bagus gak present ni...banyak Qaseh makan kannnnn..:)

neverletmego said...

best nye ..cute je qaseh sekarnag
happy pregnant dear darling & selamat menyambut ramadhan ,berpuasa.
nak pegi beli juga la 'splash & Play ni ,rania pun suke ball..(",)