Thursday, August 5, 2010

Budak Dumuk Mama...


Gambar ni Cik Along yg amik last weekend. Gambar profile saya di FB skang ni. Actually lately cam perasan yg muka Qaseh dah makin bam bam. Dulu masa waktu dia kurang makan mmg nampak bandan susut. Opah kata montot pon kecut..hahahaha..

Tapi since selera dia bertambah especially dalam minum susu Enfagrow ni..nampak skit perubahan dia. X tau le berat dia berapa. Tunggu bulan 10 nanti baru gi timbang masa 18months nanti. Apepon Mama tetap doakan Qaseh sehat sentiasa..x moh sakit2...

Lately saya notice susu badan dah semakin kering. Yela..Qaseh nenen time nk tidur or datang angin ngada2 dia baru dia mintak nenen. Skang dh rutin sebelum tidur dia mintak susu (FM)...dan dalam masa tidur antara jam 3pg - 6pg tu dia akan jaga nk nenen..tapi merengek2 x lena tidur. Maybe sbb dia x puas susu badan saya skit. So time tu le, tggjawab papa bangun untuk bancuh susu..hehehehe...

Setelah 15bulan papa tidur dgn lenanya..tapi sekarang tidak lagi ye papa..hehehehe...kire orite le tu kan..demi anak tersayang.


Note: Perasan tak almari belakang Qaseh yg dah ternganga xde pintu tu. hehehe..compartment kecil belah kanan tu adalah kerja Qaseh. Pintu yg compartment gantung baju tu plak keje Mama. Almari murah..sungguh x tahan. Tersilap skit dah terkopak dan tercabut..murah2 pon makan RM100 gak tu..(kalau x silap le..cam ingat2 lupe)

2 comments:

Huda said...

dumuk n maintain chumeyl..cute je tgk rambut qaseh nampak kemas :)

azzey said...

Makin bam2 n makin mok2....tp chumellll jerk!