Thursday, September 22, 2011

Panggilan Shabu-Shabu...


Sebenarnya dah lama teringin nk makan steambot kat Shabu-Shabu tu. Tapi belum berkesempatan la. Bila utarakan niat di hati pada ahli keluarga, sume kata tunggu Hannah besar skit. huhuhu..so bersabar le wahai Mama.

Fikir logik juga. Kalau dah besar maksudnya macam dah boleh duduk sendiri. Senang skit letak dalam baby chair. So senang le mak, pak, opah, makcik & pakcik nak makan dengan aman. huhuhu..

Saya actually dah 3x makan kat Shabu-shabu. Yg paling latest tu je dapat makan dengan aman nye. Makan sepuas hati...Sebab Qaseh good mood tak kacau Mama. 2x sebelum tu makan ala kadar je.

Gambar kami setahun yg lalu. Hannah masa ni dalam perut Mama lagi.

2 comments:

Qaseh said...

kalodah jadik ibu mmg makan gitu2 je pastu kena cepat2 dan gilir2 dgn suami

Puan ApasH said...

Qaseh:

tu arr..since ada Hannah ni mmg tak pernah lagi makan di luar 1 family. Dulu anak sorang pon tak dpt makan dengan aman inikan ada si kecik lagi. hhuhuhu