Tuesday, September 27, 2011

Family Day Company En. Hubby


Selepas pandaftaran, melepak bawah khemah untuk breakfast. Sebabkan ada brekfast so kat rumah tadi tak masak ape2 pon. huhuhu..

Si Hannah on d way dia mmg dah tidur. Letak dalam stroller dia sambung tidur. Senang kami breakfast tanpa gangguan.


Papa and her daughters.

Sebabkan Papa baru je join company ni tak sampai 2bulan. So ramai yg dia tak kenal dan orang pon tak kenal dia. Kalau kenal pon tak berapa tau kisah peribadi. Semua terkejut tgk en.hubby datang bawak 2 orang anak. Ada yg ingat dia dok bujang trang tang tang lagi...

Setel breakfast, Hannah bangun. Tu pasal boleh cam whoring ngan Hannah sekali.


Setel breakfast bari start activity. Ada telematch utk kanak2. Tapi Qaseh kecik lagi nak bagi join. So, Papa je la yg join pertandingan Archery. Tapi tak menang pon. Group dia dpt no.3 je. Tapi hubby dpt score 8 out of 27 total score utk group dia. Kire ok pe..

Model cilik Papa. Penuh dengan gambar dia je. Papa bawak Qaseh jalan2 sambil photoshoot. Mama jaga Hannah yg tidur bawah khemah.

Antara gambar Mama yg ada bape keping tu je.


Hannah yg sangat behaved langsung tak meragam. Dan most of the time no hal duduk dalam stroller. Good gurl!!

Suruh Papa tangkap gambar foods dia tak nak. Segan le tu. Tau sangat. Tapi foods kire ok le. Cuma Mama on diet la..Mana boleh nk hentam sume. huhuhu..Papa pula yg tak makan ayam konpem le limited choice. Papa just makan nasi putih ikan goreng then kuah mee curry. Boleh?? Yela yg ada kari ayam..bukan bleh makan. Menu lain nasi ayam, roti canai, Nasi Kandar, ais kacang, rojak buah.

Menu kanak2 pula ada french fries, nugget & burger. Qaseh makan french fries je la. Then 2-3 sudu nasi ayam yg Mama makan.

Setel penyampaian hadiah kami pon balik...


P/s: Gambar lain ada share dalam FB.

2 comments:

Huda said...

comel qaseh n hannah :)

Puan ApasH said...

Huda:

Budak2 mmg comel sokmo..Tak jemu tgkap gambar dorang ni..