Monday, August 24, 2009

Mr Worm!!


Since dari pregnant kan Qaseh, mama Qaseh sudah siap gedix2 mintak hubby belikan soft toy ala2 ulat/worm tu.. sbb ia amat le kiut bangat..tapi semasa session membeli belah barang2 Qaseh x pernah le terjumpe ape yg mahu di hati itu..sampai le Qaseh lahir dan skang dh 4 bulan++ dah..

Akhirnya, mama Qaseh x perlu tergedix2 lagik...sbb berjaya jugak membeli mende tu utk Qaseh..Mama beli online jer..sbb x pernah nampak kat area ipoh ni. Tercapai jugak impian utk anak sy aka Qaseh memiliki INCHWORM...brand Lamaze..

Masa mula2 my MIL nmpk Mr Worm tu dia kata Qaseh x takut ke dgn Mr Worm..Tapi anak mama ni Good gurl..x takut langsung..excited lagi adalah..

Qaseh wif Mr Worm

3 comments:

puanrazma said...

qaseh bertuah sgt..ada mama yg alert sgalanya
hr ni xdpt nk tonyoh qaseh.. maklong dpt selsema plak

mama auni firdina said...

wahh,beshnyer qaseh dpt toys baru..

aunty tompang sekaki bleyy..hehehhe

Mama Qaseh said...

puanrazma: bagus..mintak2 Qaseh bebas dr selsema..cian nengoknyer kalo selsema.

mamaauni: bleh2..bwk le auni join sekalik...