Tuesday, July 5, 2011

Selepas 3 tahun...Akhirnya..



Kaki kami kembali melangkah ke situ.


Secara rasminya kami telah membuka 'puasa' kami selama 3tahun tak tengok movie di cinema semalam. Dan semalam juga menjadi hari dating kami yang pertama selepas bergelar ibu&bapa. huhuhuhu...



Pagi2 masuk office dulu. Sempat kerja selama sejam setel apa yang patut sambil apply cuti. huhuhu..Then en.hubby bawa gi breakfast di Dato' Sagor. Makan half boiled egg + toast. Last makan time dok tengah bujang dulu.

Setel breakfast terus pergi Jusco Kinta City. Sampai2 dalam pukul 9.45pg. Kaunter TGV pon tak buka lagi. Saya sedia menanti depan kaunter. Nasib baik ada bangku. En.hubby plak pergi smoking kat luar. Tepat kol 10am kaunter buka terus serbu beli tiket. Pas beli tiket show kol 10.30am kami pergi toilet..buang apa yg patut so takkan mengganggu sessi tgk movie nanti. Bila naik balik ke TGV..mak aaiii..ramainye orang. Dorang ni tak kerja ke?? hahaha..ngata orang..diri sendiri pon sama je. hahaha..



Kami tengok T3 DOTM ni. Siap amik couple seat lagi. Dapat seat belakang sekali tengah2 plak tu. Mmg best le. Saje je amik couple seat sekali sekala. Senang nak lentok kepala kat bahu en.hubby..huhuhu..

Cerita mmg best. Berbaloi RM24. Cuma kalau ada Megan Fox yg sexy dan nampak tough (utk pompuan) lagi best.


Tapi bila nampak baby/budak kecik dah dok teringat anak2. huhuhuhu..sorry le Qaseh & Hannah..bagi can kat Mama & Papa berlovly dovly sekali sekala. Kat rumah takde can le. Lagi le skang korang dah conquer katil. Tak dapat mama nak tidur polok2 ngn Papa. huhuhu..

1 comment:

Huda said...

kami pun dh 3 tahun x tgk movie :)