Tuesday, July 19, 2011

Kakak & adik tidur


Kalau Mak Long sure kata muka Qaseh mcm "sambal belacan"..hahaha...Gaya tidur Qaseh mmg menyerlahkan dia mmg tidur lasak. Hannah masa tgkap gambar ni 10hari lepas tidur masih maintain je. Tapi sekarang nak tidur meniarap je kejenye. Dia sendiri yang suka tidur meniarap. Kami tak pernah pon ajar dia tidur gitu.




Dua beradik ni conquer katil tau. Papa sah2 le dah turun taraf tidur di bawah. Dulu Mama ok la tidur di tgh2 antara Qaseh & Hannah. X pon Hannah di tengah. Tapi letak bantal le antara hannah & Qaseh. Kang tak pasal2 Qaseh penyek kan adiknya.




Tapi skang rasa cam sempit gila bila Hannah nak meniarap je. Last2 Mama tidur di kaki katil je. Baru lapang skit. Kalau Hannah ok..ek..ok..ek nak nyusu baru tolak Qaseh ke tepi skit bagi muat Mama nak baring. huhuhu..




2 comments:

Huda said...

syahdunye tgk budak2 ni tidur kan kak :)

. i . n . a . z . said...

kitorang pun dah tak muat tido berempat. tu pun katil queen ni dah sambung dengan katil single. budak2 ni kuat conquer tempat. sian mak bapak. jadi benteng je kat diorang.