Thursday, September 30, 2010

Lost!!


I lost my Car keys!!!


Dah le takde spare key..Adoiyaaiii!!!...Wahai en.hubby di mana le awak letak kunci kereta saya????

Satu umah dh carik. Nasib baik le umah kecik aje. Cer duduk banglo..x ke penat kena carik 1 umah..hhmmmm....

Last2 gi keje tadi..SIL yg tolong hantarkan. En. hubby pergi keje awal dr saya..so x dpt le suruh dia carik di rumah.

Lepas penat carik..ade 2 kemungkinan...

  1. Kunci tertinggal di dalam bonet semasa en.hubby amik kasut dia.
  2. Kunci dia tersimpan dalam jeans baru yg sedang di try dgn kasut. Dan jeans tu sudah di antar for alteration.

Mintak2 biar le yg no. 2. Petang kang bile kedai tu bukak bleh gi tanya sana. Kalau tinggal di bonet??? aarrghhh!!!

4 comments:

CuppyCakeMommy said...

takpun si qaseh yang sorok..mia mmg suka main ngan car key pastu simpan lam drawer lahh.selit bawah sofa la..poning kepala nak carik pastru

Huda said...

alahai camne leh jadi gitu..sabarla kak, mudah2 an lekas jmpenye..

ApasH said...

MommyMia:

Qaseh tu pon mmg minah sorok barang. Bawah sofa. Bawah kusyen sofa..tu mmg port dia le. Tapi mmg dh soal siasat dia tadi. Tanya, "Mana key mama?" Dia buat muka blurr je. Normally kalau betul dia sorok key tu dia akan tonggeng tgk bawah sofa. So kali ni Qaseh tidak bersalah. Mmg smlm dia x main pon kunci tu..

ApasH said...

Huda:

itu le mintak2 kang jumpe le..