Monday, September 20, 2010

Kenapa ek??


Kenapa bila saya buka few blog mesti mende ni kuar...sape 2 bleh explain tak?? What I have to do??

6 comments:

n@m@n said...

dia macam virus internet @ malware..tak sure pulak, memang ramai yang kena sekarang ni

ApasH said...

n@m@n: Waahh cikgu pon baca blog saya eh..terharu..hahahaha..

. i . n . a . z . said...

belog belog tu ada link to sites yang ada/pernah ada malware dalam past 90 days. ( tu apa yg i baca n paham la)
tapi betul la.... memang banyak belog yang kalau nak bukak, keluar alert page tu dulu. banyak sangat belog yang bervirus

Lin said...

aku pn kena..jgn kata blog org,blog aku pun..gamba tak keluar

Bai said...

me 2. kena gak!

Farah . 5577 said...

byk malware attack blogs skrg eh?
adoyai..