Wednesday, June 22, 2011

Wajah-wajah Qaseh



Wajah cute bertudung
Actually ni "telekung" Qaseh. Padahal tudung Mama tu. Setiap kali Mama pakai telekung nak solat dia pon nak.

Wajah ceria Qaseh.
Susah betul nak dapat gambar yang elok2. Ade saje hal nye si kenit ni.


Wajah cute bertocang dua
Qaseh memang tak ske orang usik2 rambut dia. Apatah lagi nak ikat rambut. Tapi ada hari tu dia yang bagi getah rambut kat saya untuk ikat rambut dia. Tapi hanya bertahan few minutes je pon.


Wajah Qaseh "bersnow cap"
Snow cap le sangat. Padah pakai 'cekup kepala' aka anak tudung Mama. Qaseh mmg ske sgt main mende alah tu. Sebab dia kata "shame Mama" (sama Mama)

Wajah Pasrah Hannah
Dah kakak pakai adik pon kena buli pakai juga. huhuhu

Cerita pasal Hannah, last Sunday (19/06/11) dengan jayanya dia meniarap. Tapi belum berkesempatan nak rakam video.

5 comments:

Huda said...

cute sgt wajah2 qaseh ni :) muaah2!bile la kite nk jmpe ek :)

Puan ApasH said...

Huda:

Tu le pasal dari anak sorang, skang dah anak dua. Tak jumpe2 gak.

ezan said...

suka muka qaseh bertocang 2 tu. comel...

Khairulzanirah said...

Muka qaseh bertudung tu sejibik cam muka ko......

Puan ApasH said...

Kay:

dah anak ku..huhuhu