Tuesday, June 28, 2011

Process tukar susu Qaseh...

Dalam process utk menukar susu si Qaseh/Piyah dari Enfagrow A+ kepada Anmum Esssential (Tanpa Gula). Takpe ke campur2 susu? Contoh 1 scoop Enfa + 1 scoop Anmum?? Kalau tukar terus confirm dia reject tak moh minum.
Start minum hari Sabtu lepas. Alhamdulillah setakat ni belum ada tanda alergi lagi. Takde cirit-birit mahupon sembelit.

2 comments:

Huda said...

huda pun mcm nk tukar anmum kak, tp kang dia mogok cam aritu, bazir lak kang..hai anak :)

Marsha said...

Marsha mmg campur anmum & dutch lady 1,2,3 sebab ms mula2 nak tukar susu mmg die xnak minum langsung anmum. Bila campur ok je...dr sembelit dah xsembelit lg...^_^