Saturday, May 28, 2011

My Current BE - TQ Nuffnang!!



Sebelum2 ni merungut sebab dah lama sangat takde BE dalam account Nuffnang saya kan. Yela semenjak2 ada MilkADeal tu. Ada juga iklan menari2 kat blog tapi dalam account takde plak.

Tapi masa hujung2 pantang haritu baru le nampak 1-2 BE. Baru best camni kan.

DAN ini BE saya buat masa sekarang....





Hambik kau!! Dulu merungut..sekali nuffnang bagi..Anyway THANK YOU Nuffnang.

Banyak pon sebab saya ada 2 blogs kan. Tapi yg earning banyak skit harus le main blog (blog ini) yang satu lagi tu blog list je pon. Banyak BE pon earning takde le semewah blog2 orang yang glamer tu. Sebab UV blog ni seciput je. Tapi kalau sikit pon RM yg dapat OK What?? Sape nak kasi duit free kan. Syukur je la dengan apa yang dapat. Rezeki juga tu.

1 comment:

Huda said...

wah!bestnye kak :) banyak gile :) huda baru muncul 1 tahun ni :)