Monday, May 9, 2011

Majlis Hari Lahir Qaseh



Tema purple?? takde le sangat. Sebab tak jumpe gown purple yg berkenan utk si Qaseh. Amik tema purple sempena warna si Dibo tu le. Dapat banner & kek tema Dibo pon kire ok le juga kan.

Majlis sambutan birthday Qaseh berlangsung sekali dgn kenduri akikah Hannah. Setel orang surau baca doa & makan barule start majlis si Qaseh. Gather sume budak2 yg datang. Terkejut gak tetiba bleh ramai plak budak2. Sumpah tak kenal pon dorang. Hahaha...


Gambar atas tu masa tgh agih2kan goodies bag utk bebudak. Saya buat 50 je. Tak cukup rupenyer. Maaf le pada sape yg tak dpt ye. Tak sangka plak bleh seramai tu yg datang.

Masa mula2 nak tiup lilin & potong kek, si Qaseh bleh melalak sebab dia tak mau duduk depan kek. Dia nak duduk dgn bebudak yg ramai tu. Lawak pon ada. Qaseh tak paham lagi yg diraikan tu dia. Kena le pujuk dulu.

Actually masa sesi potong kek tu gambar tak bape nk lawa. Sebab setting slr tak kena. Papa time ni busy nk buat hidang kat khemah sbb orang tgh ramai datang. So pass je camera kat my bro utk snap photos.

Saya jumpe skirt ala2 tutu kat FOS. Terus grab lgpon tak mahal mana pon. Kita buat sebagai pre-attire utk Qaseh. Kang pakai gown awal2 comot plak. Almaklum le budak2 kan.

Qaseh dgn sepupu Papa...kire pangkat makcik le utk Qaseh. Suruh pose sorang2 depan kek bukan dia nak. So kena import 'kawan' baru nak tangkap gambar.

Kalau ada budget lebih aritu konpem hire photographer utk capture all the moments kan. Takpe la takde rezeki maybe len kali.

1 comment:

Huda said...

cutenye qaseh dgn tutu tu kak :) bam bam comella qqaseh ni :)