Monday, December 22, 2008

9 months...


Gambar sekadar hiasan

Baru pas bc entry member blogger yat..bergenang air mata nie..sedey sbb dia terpaksa berjauhan ngn hubby dia yg org kapal..leh kenal yat pon sbb tgh bz2 wat preparation nak kawin aritu thru friendster and turn out kitaorg kawin in the same week..me nikah on 14/3..yat 16/3..

Sepanjang 9bulan kawin ni..sehari pon blom pernah berpisah..en.hubby sentiasa ade di sisi sebelum tidur and bangun pagi..dia le 1st muka yg di tatap..tgh malam terjaga pon tgn meraba2 make sure he's still beside me..

I can't imagine if i were in yat's shoes..tak sanggup nk hadapi rasanye.. tapi fikir rasional kalo terpaksa gak berjauhan..kena terima gak even pahit utk ditelan..tapi kalo boleh x nak le berjauhan..

Baru ade ura2 my boss nk antar sy gi attachment kt gurun for 1 week pon en.hubby dh ngomel..kena tido sorg2 nanti..hehehe....kalo bleh cuti 1week sure dia akan follow wifey dia nanti..tapi bukan senang nk cuti lama2 kan..kalo jadi pergi nanti merasa le berjauhan kejap..hehehe..

2 comments:

Yat Ekhram said...

sob..sob..sob..

berat mata memandang berat lagi bahu memikul ni awak :)

sy kat opis oke je tak sedey2 sbb busy ngan keja & keja sy ni x mengizinkan sy bersedih2 sbb harus jupe ramai org,taula org HR.

tapi bile kat umah,specially time maghrib cam semalam huwaaa..sob..sob..sob gak.
Sorg2 kot tu yg rase kosong.Tapi pastu pujuk2 hati okla.

Tq apash,selalu bagi semngat kat saye :)
meh polok2.

Mrs Azmar said...

Yat,
that's what fren for..:)