Monday, July 18, 2016

My 4th bundle of joy..

Assalamualaikum...

Introducing our 4th bundle of joy. My third pricess QASEH NUR MEDINA.

Actually, last baby saya sbb dah ikat. Reason kena ikat sbb dah 4x ceaser. So redho je. Alhamdulillah 4org anak kami.

Medina lahir 23 may 2016 di Pusat Permata Raoofah di Silibin Ipoh. 1st time bersalin di situ sbb gynae saya dh buka klinik sendiri. So sy pon bersalin kt tempat dia le kan.

Alhamdulillah baby medina sehat. Kecuali aritu prolonged jaundice juga. Sampai skang kalo tekan kt badan dia still nmpk cm kunin2 skit. Tp xde ape yg serius le.

Satu lagi saya bersyukur sbb dapat menyusukan medina. Cuma berharap dpt le sampai 2 tahun. Masa abg dia si uwais..x sempat sampai 2thn sbb susu tiba2 kering sendiri masa awal2 mengandungkan medina. Lg few months je nk complete 2years. Tp nk buat mcm mana kan..rezeki uwais utk nyusu badan takat tu je.

Ok takat ni je kot. Hectic skit dgn rutin harian..nnti ada masa update lagi.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)